pátek, listopadu 06, 2009

Dárkový kupón Shiatsu masáže

Hledáte-li zajímavý a netradiční dárek, zvolte dárkový kupón Shiatsu masáže.
Pokud znáte terapii Shiatsu a chcete se o pěkný zážitek podělit s Vaším partnerem. rodinným příslušníkem nebo kamarádkou, zvolte Dárkový kupón.
Shiatsu terapie je vhodná jak pro relaxaci pro maminku, tak pro prací unaveného tatínka. Pokud si babička nebo dědeček stěžuje na bolesti kloubů a sami by se nerozhodli vyzkoušet Shiatsu vytvořené na základech pěti tisíc let osvědčené Tradiční Čínské Medicíny a spojující nejnovější poznatky fyzioterapie, inspirujte je netradičním dárkem.

Shiatsu je terapie pracující s celým tělem. Co je nespornou výhodou, Shiatsu se provádí na oblečeném klientovi, takže se nemusíte svlékat do spodního prádla jako u jiných masáží.
Celkem sedmdesátiminutové ošetření může být prováděno podle možností klienta v leže na břiše, zádech nebo boku. Specifikem Shiatsu je ošetření akupunkturních drah a bodů pomocí jemného doteku prsty nebo dlaněmi.

Pro objednávky kupónu Shiatsu, volejte telefonní číslo 732 584 089. Nebo požadavek pište na adresu sanda.m@centrum.cz Kupóny zasíláme i poštou na dobírku (cena se zvyšuje o poštovné dle tarifu České pošty).

Nebo si kupóny osobně zakoupit v Shiatsucentru. Je však nutné si příslušný počet kupónů telefonicky objednat. Adresa je: Studio EVA, Polská 1542 (naproti Kauflandu), 708 00, Ostrava-Poruba.